Thursday, 20 June 2013

Pinky Kitchen????

Salam & Hye,
Semalam masa saya dan Shahrul lepak-lepak depan tv tengok cerita teduhan kasih. Tetiba dia mention " Abang nak beli cat warna pink lah, nak cat dapur B tu"  Saya terus pandang dia dan tanya betul ke? huhu dia sengih je,dia memang sedia maklum yang saya sukakan warna pink. Sebelum ni, saya ada bagi hint kat dia, nak cat dapur warna pink, mesti cantik. Tapi time tu dia wat tak tahu jer.. T.T sob..sob.. Tapi semalam, dia dah cakap macam tu. Senyum berseri-serilah saya. Saya selongkar gambar kat google dan tengok diorang ni cat dapur samaada warna pink, lepas tu mix & match kan dengan perabot warna Putih atau dapur warna putih mix & match kan dengan perabot pink.
 

memang cantik, soft je warna dia dan kalau beli pekakas dapur warna pink macam ni pun ok jugak kan?? :)


huhu nanti kalau dah cat warna pink, pastu mix matchkan perabot putih tambah pulak dengan cupcake seramik yang cute-cute tu bertambah meriahlah buah hati saya tu nanti hehe. Oklah, apa pun hasilnya nanti, kita sama-sama tunggu ye. till then xoxo

6 comments:

  1. hohooooo idaman su jugak tu

    ReplyDelete
  2. kannn.. meh kite cat wane pink sesame hihi

    ReplyDelete
  3. suke3....sejuk je mate memandang.. =)

    ReplyDelete
  4. omg!!! so sweet!!! love pink too

    ReplyDelete
  5. Wah..pink cair memang comel. Lovegreenpink.blogspot.com

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.