Monday, 15 July 2013

NaK BeLi SpageTTi JaR

Salam & hye,
Dalam Pantry Room saya memang ada banyak sangat mason jar pelbagai saiz, kecil, besar dan pelbagai bentuk. Tapi... satu je yang takde iaitu bekas untuk simpan Spagetti huhu Selama ni kalau beli spagetti, saya akan masak separuh je kalau nak makan berdua. Selebihnya saya ikat je dengan getah sebab saya takde bekas yang cukup panjang untuk simpan Spagetti ni T.T sob..sob Hari tu masa ke Ikea saya ada jumpa bekas Spagetti tapi saya tak minat pulak, so saya tak beli pun.
Saya nak cari bekas kaca spagetti macam gambar-gambar kat bawah ni



Emmm... ade sesape tau mana nak cari bekas Spagetti macam ni? Kalau tak keberatan boleh tak bagitau or tolong belikan untuk saya hehe. Anyway till then xoxo


13 comments:

  1. sama, nak bekas spageti jugak. Semua bekas yang jumpa tak cukup panjang..

    ReplyDelete
  2. 2la, aritu jmp kat Ikea tp sy x berkenan pulak huhu, meh kita cari sesame ea Zarith hehe

    ReplyDelete
  3. lisa prefer amik cam 1st pic tu.jgn amik yg ada besi...tak tahan lama nanti..

    ReplyDelete
  4. tp sy tgk ttp Ikea tu cm longgar sikit.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lisa pakai ok jer....dah masuk 7tahun masih bertahan lagi....

      Delete
    2. Lisa pakai sama mcm gmbr first tu ye? Emm kalau dah takde choice beli jela jar Ikea tu =)

      Delete
    3. cutting lain skit.kat lid dia tua ada tangkai pemegang...tak tau la ni ada lagi pattern tu ke idak...pic 1st tu lisa prefer gak la...

      Delete
    4. kalau brand tupperware ok gak kan.. huhu

      Delete
  5. ooohhh kite nyer prob sama...nk carik bks spagti jugak...selalu pon ikat pkai getah jew..huhu...ritu pernh nmpk kat romantika alam sentral yg bks awak nk tuh..:)

    ReplyDelete
  6. Aty: wah, yeke... nak kne p Romantika nih ( muke teruja ) thanks for info =)

    ReplyDelete
  7. ok.. nak parking sini... hihihi..
    ari tu pegi isetan kt klcc... best2 jugak jar dia.
    ada yg panjang.. tp plastic. siap ada divider dlm tu.. so leh simpan 2 jenis pasta berbeza. tp tgk je.. tak beli pon. tp nolly lg suka gambar no 2 tu.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.