Monday, 9 June 2014

.......

What's In My Travel Bag
Basic stuff je dalam ni, ada wallet, makeup bag, tissue, losyen, chewing gum, mentos, camera, mp4, mini emergency diy kit, sikat,pen, kunci dll.
Ni Travel Makeup bag,untuk travel saya suka bawak yang ni sebab besar dan boleh isi banyak barang, ok jom tengok penghuni dalam ni

 For Eye's ( Naked Pallet, Urban Decay Eye Primer, Benefit Eye Brow zing, Benefit Stay Don't Stray Eye Primer & Too Faced Natural Eyes )
 For Cheeks ( Benefit Coralista & Brush ) 
 For Lips ( my favourite Lip Ice, Dior Addict, Revlon, Mac & Maybelline Lip Balm )
 For Eye brows, Eyeliner & Maybelline Mascarra Hyper curler, Stiletto
For Face , Rasanya tu je yang ada dalam bag saya masa travel, so what's in YOUR Travel bag??? ???
meh shared sikit :)
And last but not least.....
Me in Orange Kurung =p selfie masa otw pegi Serting. Muka yang semakin membolat, ramai sangat yang tegur cakap dah makin berisi wuwuwuw, memang nak naikkan berat badan sikit, so makan,makan and makan....huhu anyway till then guy's
XOXO

2 comments:

  1. Tulah,bawak beg berat macam isi batu bata huhu tapi rasa semua2 tu penting, x tau mne yg x ptt bwk T.T hihi

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.