Wednesday, 11 June 2014

serba tak kena

Salam & hye,
Salam Khamis korang!. Uhuk...Uhukkss....Harini kerja macam biasa, tapi badan rasa tak menentu, sekejap ok, sekejap lagi gigil satu badan start dari kaki hingga kepala, perut rasa lapar tapi bila makanan ada depan mata tak rasa lapar & makan sikit je, tekak sakit macam nak demam tapi bila minum air suam banyak, hilang sakit tekak tu pastu rasa macam nak period, rasa tak sedap kat bahagian perut macam nak period tapi takde. ooooh... betul-betul tak menentu. Period delay dah 10 hari tapi bangun subuh tadi check UPT still negative. Hopefully dipermudahkan and semoga Allah lapangkan rezeki saya suami isteri untuk menimang cahaya mata Insyallah..amin. Korang-korang yang baca entri ni, doakan untuk saya ye, thanks
#penantiansatutahunlapanbulanenamhari#
Anyway till then xoxo

4 comments:

  1. insyaallah..didoakan rezeki untuk awak kali ni

    ReplyDelete
  2. insyaAllah ain. semoga Allah permudahkan usaha utk dapatkan cahaya mata. amin

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.