Thursday, 8 February 2018

No More Cupcake Kitchen

Assalam & Hi
Dah lama bersarang blog ni. Dah dekat setahun rasanya uhuuhuk. Ntah ada reader lagi ke tak hoho. Anyway nak cerita pasal dapur cenonet tu. Well setelah lima tahun bertemakan Cupcake Kitchen ( Boleh refer entry sebelum ni ) so it's time for change. Saya nak dapur yang simple je, so untuk permulaan saya keluarkan semua hiasan cupcake termasuk frame dan sebagainya. keluarkan dan susun kat dalam kabinet lain, kabinet tu full dengan cupcake head to toe haha. Now dapur totally kosong. Cat dinding pun saya tukar color putih dan hiasan dikurangkan seminimum mungkin. Wall shelve semua saya buka dan gantikan dengan wall cabinet. Ni nanti saya share. Sebenarnya tak siap lagi. Nanti bila da siap saya akan kongsikan gambar okay. till then xoxo

No comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.