Sunday, 18 September 2016

My Bookshelf

Assalam & hye,
Entry sebelum ni, saya ada cakap nak review bookshelf saya kan, so meh kita tinjau apa yang ada kat situ.
Bookshelf saya beli dari IKEA. Harganya bawah RM100 kalau tak silap saya. Suka sangat rak buku ni pasal ada 5 space yang sesuai lah nak letak buku-buku simpanan saya. Saya tak ada banyak koleksi buku, hanya beberapa tajuk yang saya suka dan beli mengikut siri. Sebelum ni pun banyak yang rompong huhu sebab nak tunggu Big Bad Wolf pasal buku kat sana murah-murah. Tapi bebaru ni saya sempat ke Viva home mall kot namanya kat jalan Loke Yew. Ada Book Exhibition, murah giler uolss RM5 je untuk sebuah buku, buku-bukunya tebal dan tajuk pun best. Memang super duper berbaloi lah. I is suka..... so sempatlah grab beberapa buku yang menarik.
Tarraaaa... sekejap je dah penuh huhu. Sorry ada satu gambar je, next time saya amek gambar satu persatu rak ok. Untuk first Shelf of course my collection of Harry Potter. Saya ada semua series dan terselit satu buku The Casual Vacancy dari J.K Rowling. Second Shelf untuk decoration jer. Third Shelf saya simpan koleksi Twilight, The Host dan The short second life of Bree Tanner dari Stephanie Meyer. Fifty shades of Grey, Fifty shades of darker dan Fifty shades of freed dari EL James. The Hunger Games, Catching Fire dan Mockingjay dari Suzanne Collins dan Clockwork Angel,Clockwork Prince dan Clockwork Princess dari Casamdra Claire. Next Shelf ada random book dan ada satu set Shopaholic series. Saya ada simpan semua koleksi buku Shopaholics dari buku first The confession of a shopaholics, Shopaholics takes Manhattan, Shopaholics ties the knot, Shopaholics and sister, Shopaholics and Baby, Mini Shopaholics, Shopaholic to the star dan latest Shopaholic to the rescue. Last shelf pun random books, ada macam-macam tajuk yang saya lupa huhu tapi ada Isaac Marion, Warm Bodies, Bloodlines, Golden Lily, Maze Runner, The Devil wears Prada, Beautiful Creatures dan pelbagai buku lagi, tak larat nak taip huhu. Anyway next entry saya shared satu persatu shelf tu ya. Till then xoxo

2 comments:

  1. Salam Ziarah & follow sis..

    sama la kita...byk memborong buka tp baca nya tidak...ckp jer dari buku resepi..novel..buku penjagaan kucing..tanaman dll... penuh rak buku...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hal yang tidak pernah terbayankan kini jadi kenyataan kepada keluargaku,,,kusus untuk AKI SANTOJOYO kami ucapkan banyak terimakasih yang sebesar-besarnya kepada aki. karena berkat bantuannya alhamdulillah keluarga kami bisa lepas dari hutang dan masalah, karena nomor “GAIB” untuk pasang togel, hasil ritual AKI SANTOJOYO memang benar-bener merubah nasib kami hanya sekejap,dan disitulah aku berkesempatan kumpulkan uang untuk buka usaha kembali,karena rumah juga sudah disita bank,,warung makan juga sudah bangkrut,,tapi itu semua aku masih tetap bertahan hidup dengan anak istriku,,walau cuma ngontrak tapi aku tetap bersabar dan akhirnya AKI SANTOJOYO lah yang bisa merubah nasib kami..maka dari itu AKI SANTOJOYO orang paling bersejarah di keluargaku…!!!jadi kepada teman-teman yang di lilit hutang dan ingin merubah nasib seperti saya silahkan hub AKI SANTOJOYO di nomor: 085211599919 atau silahkan KLIK DISINI dan dengan penuh harapan yakin dan percaya insya allah apa yang anda ingingkan pasti tercapai.

      Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.