Thursday, 14 August 2014

Projek Jahit Manik Sampai Lebam

Assalamualaikum & hye
Semalam secara tak sengaja ajak officemate pergi kedai jual manik kat Seksyen 4 Bangi. Memang niat nak beli manik nak jahit kat baju raya warna biru, baju tu da siap jahit lace tapi tak sempat nak jahit manik pasal buat kerja last minute, malam-malam raya baru nak jahit manik, memang tak sempat lah ceritanye.
Walaupun takde manik still pakai jugak pasal ade 3 je baju raya sampai raya ke tiga kena recycle balik huhu. Nampak tak macam takde seri kalau takde manik ( tu alasan nak sopink manik semata...) muahahaha. Ok malam semalam dah mula projek jahit manik, tapi tak sampai suku dah mengantuk, so weekend ni baru start balik muehehehe

Tak tahulah bile boleh siap ni huhu tapi at least ade gak aktiviti nak buat weekend ni, till then xoxo

3 comments:

  1. comel baju nya.. jahit manik bertambah comel

    ReplyDelete
  2. wah rajin nya..i ni menjahit pn x reti lansung..hehe..

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.