Tuesday, 20 August 2013

Tissue Holder

Salam & hye,
Masih dalam mood raya sebenanya, nak kerja pun tak syok hehe. Korang lak macam mana, dah start kerja ke atau masih bercuti lagi? Anyway Selamat bekerja kepada yang dah naik kerja ye. Hmmm... lamanya tak update blog, tak ada cerita nak update sebenarnya. Tapi saya takmo biar blog ni bersawang so saya update sikit pasal my little cupcake kitchen! Tak penting pun sebenarnya, tapi saya tetap! nak update ( sila abaikan entri nih kalo takmo bosan huhu) Anyway hari ni mood happy sebab Homemade Tissue Holder yang saya tempah dengan kawan FB dah selamat sampai. ( ha.. kan saya dah cakap tak penting pun isu nih sebenarnya tapi ngengade nak update gak hehe ) Saya order lepas saya balik dari cuti raya, sekejap je dia buat dalam 3 hari dah siap dan hasilnya memang memuaskan hati. Sebelum ni saya memang takde guna pun tissue holder pasal tak penting pun saya rasa. Biasanya kalau nak guna tisu untuk tapis minyak tu lepas guna terus simpan dalam lemari. Tapi lama-lama buat macam tu saya rasa fed-up pulak, asyik nak keluarkan tisu tu masa nak goreng Ayam, Ikan atau benda-benda yang bergoreng dan kena simpan balik lepas guna pasal takde tempat nak letak kat dapur. Bila dah fed-up sangat, saya decided nak beli Tissue Holder. Just online Facebook dan mintak kawan FB saya tolong buatkan. Sebelum ni saya memang pernah order Wall Framed dengan dia dan saya memang suka dengan hasil kerjanya. Bukannya takmo beli yang dah sedia ada,kat mana-mana supermarket pun berlambak jual Tissue Holder ni tapi homemade ni lagi cantik pada saya dan yang paling best saya boleh request warna dan shaped yang saya suka. Ni saya shared gambar Tissue Holder yang saya tempah tu
Ye! Mesti korang geleng kepala tengok gambar ni kan? Tissue Holder pun nak ade Cupcake bagai. Dah kata saya ni saiko cupcake, Tissue Holder pun haruslah Cupcake jugak hehe. Anyway saya suka sangat Tissue Holder ni, saya designed shaped yang saya nak dan mintak kawan FB saya buatkan. Hasilnya memang Awesome! Cupcake atas tu boleh cabut kalau kita nak letak tisu dan boleh pasang semula lepas letak tisu (double suka!)




Dah selamat mendarat kat atas Kitchen Cabinet nih,walaupun nampak macam crowded sikit tempat ni. Tapi masih boleh diterima lagi. Takpe nanti saya fikirkan tempat lain untuk letak Tissue Holder ni. Anyway sampai sini je entri hari ni, till then xoxo

7 comments:

  1. ala...comel sgt!
    nolly pon main letak je tissue tu..x de holder lg.

    ReplyDelete
  2. kreatif tul...
    tissue holder pun siap ada cupcakes theme....
    kita nyer togel jer...huhu..

    ReplyDelete
  3. awak hari tu su nampak ada booth jual byk brg cupcake kat giant cheras highway nak pi kajang tu.
    booth tu depan guardian je.

    ReplyDelete
  4. waaaahhh...tissue holder pon ade cup cakes.. :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. sya br follow sini. nnti follow Sya jugak ek~

      sya-orked.blogspot.com

      Delete
  6. sy mmg suka cupcake themed kitchen, so everything nk ade corak cupcake huhu.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.